Willekeurig
FacebookTwitter

Invalidenwagentje op sleeptouw


Op de snelweg staat een invalidenwagentje met pech. Een BMW naast hem stopt en vraagt of hij moet slepen. "Nou, graag!" zegt de man van het invalidenwagentje, "maar als je te hard gaat, dan toeter ik wel, ik kan namelijk niet goed omgaan met al die snelheden." Zo gezegd, zo gedaan en ze vertrekken.

Het gaat een tijdje goed, totdat de BMW wordt ingehaald door een Porche. De bestuurder vergeet het invalidenwagentje en gaat er achteraan. Hierop begint de bestuurder van het wagentje te toeteren.

Een boer, die aan de kant van de weg stond, ziet dat en rent naar huis. Thuis zegt hij in alle opwinding tegen zijn vrouw: "Vrouw, vrouw, wat ik nu gezien heb... een Porche 180 km per uur, een BMW 200 km per uur... en een invalidenwagentje dat toetert om er langs te mogen!"...
6510
87%
29 Januari 2012 19:00
25797x bekekenMeer weergeven
Pinguin Pablo

Pinguin Pablo: De leukste grappen en humor site van nederland. Volg via Twitter, Facebook en Google+ al mijn grappige filmpjes, leuke moppen, grappen, video's, films, grappige plaatjes en andere humor. Zoek naar de grappigste plaatjes en de beste en leukste Youtube filmpjes en deel ze met je vrienden op Facebook, Twitter en Google+.
Volg Pinguin Pablo via:

RSSFacebookTwitter
© 2021 - Pinguinpablo.nl - Disclaimer - Mobiele website