Willekeurig
FacebookTwitter

Wil je me helpen duwen?


Een man ligt 's nachts samen met z'n vrouw in bed te slapen als plotseling de bel gaat. Hij draait zich om, kijkt op de wekker en ziet dat het half 3 is. Bekijk het maar, denkt hij en draait zich weer om. Dan tikt zijn vrouw hem op de schouder en zegt: "Ga je niet kijken wie er aan de deur staat?"

Dus met veel pijn en moeite komt hij uit bed en gaat naar beneden. Hij opent de voordeur en daar staat een of andere man die vraagt: "Zou je me even kunnen helpen met duwen?" "Nee! Ga weg! Het is half 3. Ik lag in bed te slapen," zegt de man en gooit de deur dicht.

Hij gaat terug naar boven en vertelt zijn vrouw wat er was gebeurd en zij zegt: "Je bent een eikel! Weet je nog die nacht dat wij met een kapotte auto stonden in de stromende regen en we die man uit bed moesten bellen om ons weer op weg te helpen. Wat had jij gedaan als hij had gezegd dat we moesten opdonderen?"

Dus hij gaat weer het bed uit, kleedt zich aan en gaat naar beneden. Hij opent de deur en ziet de man nergens meer. Hij roept: "Hé, hallo? Moet je nog geduwd worden?" Hij hoort een stem: "Ja, alstublieft!" Hij kan die man nog steeds niet zien en roept: "Waar ben je?" En de stem antwoordt: "Ik zit hier op de schommel!"
6118
77%
12 Januari 2012 17:15
19472x bekekenMeer weergeven
Pinguin Pablo

Pinguin Pablo: De leukste grappen en humor site van nederland. Volg via Twitter, Facebook en Google+ al mijn grappige filmpjes, leuke moppen, grappen, video's, films, grappige plaatjes en andere humor. Zoek naar de grappigste plaatjes en de beste en leukste Youtube filmpjes en deel ze met je vrienden op Facebook, Twitter en Google+.
Volg Pinguin Pablo via:

RSSFacebookTwitter
© 2021 - Pinguinpablo.nl - Disclaimer - Mobiele website