Willekeurig
FacebookTwitter

Petje in het water bij overstroming


Er is net een overstroming geweest en twee mannen zitten naast elkaar op het dak van een huis. Ze zitten een beetje te kijken naar wat er allemaal ronddrijft. Wanneer er een prachtige antieke kast voorbijkomt zegt de ene: "Toch jammer, dat al die mooie spullen nu verloren gaan."
Er komen nog meer spullen voorbijgedreven, een stoel, een schoen, een petje. Plotseling zien ze dat het petje tegen de stroming ingaat en weer terug, maar hier letten ze niet zoveel op aangezien het toch maar een petje is. Maar als het petje dan voor de 3e keer weer tegen de stroming ingaat vraagt de ene man aan de ander: "Hoe kan dat nou, dat petje gaat de hele tijd tegen de stroming in en weer terug!"
Zegt de andere man: "Nou, mijn oom zei gisteren, weer of geen weer, morgen maai ik het gras!"
253
89%
17 September 2011 20:30
13397x bekekenMeer weergeven
Pinguin Pablo

Pinguin Pablo: De leukste grappen en humor site van nederland. Volg via Twitter, Facebook en Google+ al mijn grappige filmpjes, leuke moppen, grappen, video's, films, grappige plaatjes en andere humor. Zoek naar de grappigste plaatjes en de beste en leukste Youtube filmpjes en deel ze met je vrienden op Facebook, Twitter en Google+.
Volg Pinguin Pablo via:

RSSFacebookTwitter
© 2021 - Pinguinpablo.nl - Disclaimer - Mobiele website