Willekeurig
FacebookTwitter

Agent schrijft bonnen uit


Afgelopen week moest ik naar de bakker, waar ik nog geen vijf minuten binnen was. Toen ik weer naar buiten ging, stond daar een politieagent een parkeerbon uit te schrijven. Dus ik liep op hem af en zei:
"Ach, kom op agent, kunt u het voor een keer niet ontzien?"
De agent negeerde mij volledig en schreef gewoon door. Dus ik schold de agent uit voor een vuile k***tz*k. De agent staarde mij aan, en begon nog een bon te schrijven voor versleten banden! Dus ik scheld hem uit voor een gore h*f**r. Zodra de agent klaar was met de tweede bon, stopte hij deze achter de ruitenwisser met de eerste bon, en begon aan de derde! Dit duurde zo'n 20 minuten. Des te meer ik hem uitschold, des te meer bonnen de agent schreef. Het kon mij echter niets schelen. Mijn auto stond om de hoek.
652
97%
10 September 2011 19:30
17535x bekekenMeer weergeven
Pinguin Pablo

Pinguin Pablo: De leukste grappen en humor site van nederland. Volg via Twitter, Facebook en Google+ al mijn grappige filmpjes, leuke moppen, grappen, video's, films, grappige plaatjes en andere humor. Zoek naar de grappigste plaatjes en de beste en leukste Youtube filmpjes en deel ze met je vrienden op Facebook, Twitter en Google+.
Volg Pinguin Pablo via:

RSSFacebookTwitter
© 2021 - Pinguinpablo.nl - Disclaimer - Mobiele website